Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Handmade Mexican Silver Every piece as unique as you are

Sets

De setjes van de Nature Collectie bestaan meestal uit oorbellen met een bijpassende kettinghanger, maar soms ook uit oorbellen en een armband. Ze vormen de perfecte match doordat het model, de kleuren en het gebruik van de bloemetjes overeen komt. Kortom ze zijn niet bij elkaar gezocht, maar voor elkaar gemaakt.

Elk schakeltje in een armband, elke oorbel en elke hanger is handgemaakt en uniek. Maar dat maakt het sieraad ook one of a kind. Dit geldt zeker voor de Nature collectie vanwege het gebruik van echte bloemetjes.

Let op! Sets met oorbellen kunnen om hygiënische redenen niet geruild of geretourneerd worden.

1 tot 10 van 15

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nature ketting en oorbellen set rond

  Nature ketting en oorbellen set rond

  € 32,95

  Nature ketting en oorbellen met gladde zilveren rand afgewerkt. Prachtige samenstelling met diverse bloemen. Een set die opvalt en uniek is.
 2. Nature ketting en oorbellen set zeshoek

  Nature ketting en oorbellen set zeshoek

  Normale prijs: € 33,95

  Special Price € 26,95

  Nu eens niet rond of ovaal maar een zeskantige hanger met oorbellen. Een lust voor het oog mede door de prachtige diepe kleuren. Trakteer uzelf of een ander eens op iets bijzonders. Gegarandeerd dat u succes heeft.
 3. Nature ketting en oorbellen set ovaal

  Nature ketting en oorbellen set ovaal

  Normale prijs: € 32,95

  Special Price € 26,95

  Bescheiden ovalen oorbellen met een brede zilveren band eromheen en een grotere hanger vol met gedroogde mexicaanse bloemetjes en ook voorzien van een zilveren rand. Een lust voor het oog en nu ook voor de portemonnee.
 4. Nature ketting en oorbellen set rond

  Nature ketting en oorbellen set rond

  Normale prijs: € 32,95

  Special Price € 27,95

  Een hele bijzondere set waarbij het viooltje vooral in het oog springt. Romantisch te dragen maar ook sportief of chique. Een set voor degenen onder ons die eens iets anders willen dan anderen.
 5. Nature ketting en oorbellen set rond

  Nature ketting en oorbellen set rond

  Normale prijs: € 31,95

  Special Price € 26,95

  Zo simpel en zo mooi. Deze set kleine ronde oorbellen en grotere hanger. De bloemetjes erin zijn mooi van kleur en prachtig gedroogd. Een bijzondere set voor hen die eens iets anders willen.
 6. Nature ketting en oorbellen set ovaal vrolijk boeket

  Nature ketting en oorbellen set ovaal vrolijk boeket

  € 32,95

  Nature ketting en oorbellen set ovaal met een vrolijk boeket van diverse bloemen. De oorbellen zijn versierd met de kleine bloemetjes uit de hanger. Ieder bloemetje is tot in detail zichtbaar en schitterend gedroogd. .Kortom een set waar je vrolijk van wordt.
 7. Nature ketting en oorbellen set rond viooltje met sierrand

  Nature ketting en oorbellen set rond viooltje met sierrand

  € 34,95

  Nature ketting en oorbellen set met een sierrand . In deze set speelt het viooltje de hoofdrol. Kijk eens hoe mooi deze echte gedroogde bloemen in de oorbellen verwerkt zijn. Bij de hanger heeft het viooltje gezelschap gekregen van diverse, bijzondere, kleine bloempjes. Zoals alle sieraden op deze website een uniek cadeau, voor uzelf of een ander.
 8. Nature ketting en oorbellen set ovaal roze

  Nature ketting en oorbellen set ovaal roze

  € 32,95

  Nature ketting en oorbellen set met als hoofdkleur oudroze. Dit keer geen viooltjes maar prachtig gedroogde bloemen met groen omgeven. Met de gladde zilveren rand er omheen is het een mooie romantische set geworden. Een hele bijzondere set waarmee men zeker opvalt.
 9. Nature ketting en oorbellen set ovaal paars

  Nature ketting en oorbellen set ovaal paars

  € 32,95

  Nature ketting en oorbellen set rond met als blikvanger het paars/blauwe viooltje in het midden omgeven door kleine bloemetjes in bijpassende tinten. Let ook even op de mooi verwerkte groene takjes en blaadjes.
 10. Nature ketting en oorbellen set rond met sierrand

  Nature ketting en oorbellen set rond met sierrand

  € 34,95

  Nature ketting en oorbellen met een bewerkte zilveren rand. Deze rand geeft een wat romantischer uitstraling dan de gladde variant. Alle bloemetjes uit de hanger komen weer terug in de oorbellen. In deze hanger zit wat meer groen verwerkt waardoor het geheel een frisse uitstraling heeft.

1 tot 10 van 15

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren