Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Handmade Mexican Silver Every piece as unique as you are

Armbanden

JolieJewels heeft een zeer uitgebreide collectie zilveren armbanden. Alles wordt met de hand gemaakt dus hoewel sommige armbanden misschien op elkaar lijken, er is er niet een hetzelfde. Daarom is het bij ons ook What you see is what you get. Het sieraad op de foto is ook daadwerkelijk het exemplaar wat je thuisgestuurd krijgt.

De collectie is zeer divers dus er voor elke wens en smaak zit de perfecte armband ertussen. Van klassiek tot modern, van heel fijn tot heel grof. We hebben alles in het assortiment dus neem rustig een kijkje!

1 tot 10 van 30

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Zilveren armband staafjes en schakels

  Zilveren armband staafjes en schakels

  € 22,95

  Armband volledig van 925 zilver. Het model heeft afwisselend zilveren staafjes en schakels rondom. Da armband wordt eenvoudig vast gemaakt met een simpel haakje. Armband volledig van 925 zilver. Het model heeft afwisselend zilveren staafjes en platte schakels. De armband wordt eenvoudig vastgemaakt met een simpel haakje. Deze armband is handgemaakt in Mexico en dus uniek.
 2. Zilveren armband kussentjes

  Zilveren armband kussentjes

  € 26,95

  Zilveren armband met kralen en kussentjes zoals van de pepermuntjes. Het resultaat is een aparte armband die overal bij past. Zoals al onze sieraden met de hand gemaakt wat ze ook zo uniek maakt.
 3. Zilveren armband staafjes en schakels

  Zilveren armband staafjes en schakels

  € 22,95

  Zilveren armband met gladde staafjes en platte schakels. Een simpele sluiting maakt het geheel af. Kortom een prettig dragende armband die toch ook wel wat aparts heeft.
 4. Zilveren armband grote ovale schakels

  Zilveren armband grote ovale schakels

  € 26,95

  Zilveren armband met grote ovale schakels die niet helemaal plat liggen. Afgewisseld met ronde schakels garandeert dit een optimale beweeglijkheid van de armband wat het draagcomfort ten goede komt. Een bijzondere wat grovere armband.
 5. Zilveren armband luxe schakels

  Zilveren armband luxe schakels

  € 28,95

  Zilveren armband met schakels met ringen er omheen. Een heel bijzondere armband die heel ingenieus in elkaar zit. Iedere twee schakels zijn omgeven door twee ringen met elkaar verbonden door een schakel. Ondanks dat toch niet onaangenaam zwaar. Een topper voor wie eens iets anders wil.
 6. Zilveren armband dubbele schakels

  Zilveren armband dubbele schakels

  € 23,95

  Deze zilveren armband met dubbele schakels lijkt op het eerste gezicht zo simpel. Als je beter kijkt zie je dat er een systeem in zit. Niet iedere schakel is dubbel al lijkt dat wel zo. Schijn bedriegt. Een mooie armband waar je veel plezier van zult hebben.
 7. Zilveren armband met bollen

  Zilveren armband met bollen

  € 26,95

  Armband met een grote bol en aan beide zijden drie kleine platte bolletjes. Een mooie armband voor wie net iets meer wil dan standaard. De sluiting valt mooi weg tussen de ronde schakels. een fraai cadeau voor een bijzondere gelegenheid of voor de feestdagen.
 8. Zilveren armband bolletjes en krullen

  Zilveren armband bolletjes en krullen

  € 24,95

  Armband met kleine zilveren bolletjes afgewisseld met krullen die op bloemetjes lijken. Hele armband in dezelfde stijl. Het betreft hier een heel draagbaar maar toch uniek sieraad. Iets voor de feestdagen?
 9. Zilveren armband met ronde schijfjes

  Zilveren armband met ronde schijfjes

  € 26,95

  Zilveren armband met ronde zilveren schijfjes. Ook zijn er bijpassende oorbellen op deze site te vinden. Een armband die licht aanvoelt voor wie van eenvoud houdt.
 10. Zilveren armband bolletjes

  Zilveren armband bolletjes

  € 23,95

  Zilveren armband met kleine zilveren bolletjes die ingenieus met elkaar zijn verbonden. Deze armband kan alleen gedragen worden maar kan ook heel goed worden gecombineerd met andere armbanden. Kortom zeer flexibel draagbaar.

1 tot 10 van 30

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren